Stigning på 1.220% i Return On Ad Spent

1.220

%

i ROAS

For hver 1 kr. brugt tjenes der 12,2 kr.

61

sparet

%

I Google Ads omkostninger

470,9

flere besøgende

Stigning i besøgende via Google Ads

%

Om Slooba

Slooba er en virksomhed med speciale i slibning og behandling af trægulve og -bordplader. Firmaet har fokus på at levere professionelt arbejde med fokus på håndværket. Slooba har efterhånden skabt stor indsigt i deres egen forretning og branche.

Udtalelse

Gjerrilds er hele tiden “up to date” med Googles nye retningslinjer og sætter sig grundigt ind i din branche. Han lytter til dine ønsker og din virksomheds behov og arbejder professionelt ud fra det, så det han leverer er målrettet, så der ikke bliver spildt penge, men tjent penge!

Stinne Nielsen
Slooba

Udfordringen

I et meget konkurrencepræget marked, hvor indgangsbarrieren er lav er det vigtigt at have sporet sig præcist ind på ens USP’er og få dem fremhævet i sin markedsføring. Hvilket kræver engagement og kendskab for at et bureau kan levere dette. Med et utal af bureauer, der gerne lover guld og grønne skove, er det svært at finde de rette til at leverer tilfredsstillende resultater.

Slooba har behov for et konstant kunde-flow. Det er derfor vigtigt at der kommer nye kunder hver dag.

Løsningen

Løsningen for Slooba har været at fokusere på Google Ads, fordi brugerne aktivt søger efter deres ydelse når de er købeklare. Gennem en rekonstruktion af Google Ads kontoen og gennemgang af alle forhenværende resultater for at skabe indsigt i, hvor der er den bedst mulig ROI, er det lykkes at indsnævre målgruppen og ramme plet mht. at skabe et konstant flow af nye kunder.

Vækst for Slooba

Et tæt og personligt samarbejde

Kontakt

Vil du gerne kontaktes? - Udfyld formularen, skriv en mail eller ring

Telefon
31 60 45 33
Mail
Mgs@gjerrilds.dk