829 % i Return On Ad Spent

828

%

i ROAS

For hver 1 kr. brugt tjenes der 8,28 kr.

Om Tine Freund

Tine Freund er certificeret stresscoach med speciale indenfor hypnoterapi, NLP-coaching og mentaltræning. 

Hendes mål er at hjælpe andre med at få et mere velfungerende liv med fornyet energi og en gladere hverdag.

Udtalelse

Jeg er meget glad for mit samarbejde med Gjerrilds. De går meget op i at gøre det bedste for kunden, og de yder altid utrolig god service. Jeg kan kun varmt anbefale et samarbejde.

Tine Freund
Ejer

Udfordringen

Tine Freund er en forholds ny som selvstændig og her kan budgettet til markedsføring, ofte blive nedprioriteret. Der blev udviklet ny hjemmeside, skrevet tekster og sat systemer op. Men det øger ikke nødvendigvis væksten af sig selv. Men at komme i gang med markedsføring og skabe resultater er ikke altid nemt. Derfor havde Tine brug for hjælp til at begynde hendes vækst.

Løsningen

For at hjælpe Tine i gang, blev der lagt en nøjagtig strategi for hvordan vi kan skabe resultater med Google Ads. Dette mundede ud i eksekvering af strukturering af kampagner og ultra specifikke annoncer for at sikre så billige klik som muligt. Efter igangsættelsen af kampagnerne var fokus at skabe resultater og bookings. Dette gjorde vi gennem budgetplanlægning, og intensive justering og opsætning af regler til daglig håndtering af bud.

For så at kunne skabe indblik i Google Ads, så vel som alle andre kanaler, fastlagde vi hvor meget en “kunde er værd” og satte sporing op på hjemmesiden og i booking systemet. Dertil sørgede vi for integration af bookingsystemet på hjemmesiden.

Et tæt og personligt samarbejde

Kontakt

Vil du gerne kontaktes? - Udfyld formularen, skriv en mail eller ring

Telefon
31 60 45 33
Mail
Mgs@gjerrilds.dk
Adresse
Spinderigade 24
7100 Vejle
Studio 9