195,8 % flere kunder om måneden

195,8

%

Flere kunder

gennem Google Ads

64

Lavere konverteringspris

%

Besparelse pr ny kunde

99.160

Sparet

i Google Ads omkostninger

Kr

Om WhiteOn

WhiteOn tilbyder vaskemaskiner og tørretumbler på abonnement. Målet for virksomheden er at gøre op med “køb og smid væk”-kulturen indenfor hvidevarebranchen. WhiteOn havde allerede Google Ads kørende inden vi overtog, men de var ikke tilfredse med deres resultater og ville gerne have mere ud af deres markedsføringskroner.

Udtalelse

”Vi begyndte at bruge Gjerrilds efter en lang periode med en meget høj CPA. De fik hurtigt sat sig ind i domænet, strukturet vores kampagne og optimeret vores Google Ads forbrug. Vores CPA blev mere end halveret inden for den første måned og er i skrivende stund tæt på at være reduceret til 1/3. Samarbejdet er åbent og ærligt, og Gjerrilds har stået for hele processen med implementering og optimering af strategien – det spiller”

Philip Bredahl
WhiteOn

Udfordringen

Som ny spiller på markedet, er det ikke altid lige nemt at komme ordentligt igang med Google Ads. Især hvis du gerne vil skalere op allerede fra starten. WhiteOn havde selv prøvet at køre Google Ads og have haft lidt succes, men omkostningerne var for høje. Tilgangen havde været for bred og manglede kontrol. Derfor valgt WhiteOn at afprøve Google Ads i en ren performance-aftale med os.

Løsningen

Da vi overtog kontoen, lavede vi en ny opsætning på den eksisterede konto. Med den nye opsætning fik vi kontrol over de forskellige søgeord og kunne herved effektivt justere i hvor, hvornår og på hvilke søgeord, der skulle investeres. Ved hjælp af vores egen algoritme kan vi hele tiden justere buddene, og det er lykkes at få hul på markedet og få købeklare besøgende ind på hjemmesiden til en betydelig lavere pris.

Vi sikrede det hele ved at tilføje en stor mængde nye søgeord, tilpassede målretninger og sørgede for konstant overvågning. Hvad sikrede i? Nedenfor kan du se en graf over, de resultater vi skabte efter vi overtog kontoen.

Et tæt og personligt samarbejde

Kontakt

Vil du gerne kontaktes? - Udfyld formularen, skriv en mail eller ring

Telefon
31 60 45 33
Mail
Mgs@gjerrilds.dk
Adresse
Spinderigade 24
7100 Vejle
Studio 9