Google Ads

Vækst din forretning

Søgeannoncer

Shopping

Displayannoncer

Nye leads, kunder
og salg

Google Ads

Google Ads, tidligere kendt som AdWords, er et redskab til at få vist dine annoncer direkte i Googles søgeresultater, når der bliver søgt efter din virksomhed, service eller dine produkter. I Google Ads betaler du kun, når der bliver klikket på din annonce. Det betyder med andre ord: ingen besøgende på hjemmesiden, ingen udgifter.

Google Ads er skruet sammen på den måde, så du kan ramme dine kunder, lige præcis når de søger efter dit produkt. Det meste traditionelle Google Ads værktøj hedder Google Søgenetværk.

Shopping

Hvis du har en webshop er Google Shopping et must, da du kan få vist dine produkter når potentielle købere søger efter dem. Annoncerne er især effektive da der både vises billeder og priser på produkterne på Google. Dette betyder til gengæld også at Google Shopping er meget prisfølsom.

Shopping er feedbaseret og kræver at du indsender dit produkt katalog til Google, men pga den høje effektivitet spiller det en essentiel rolle i Google Ads.

Google shopping annonce eksempel

Display

Google Displaynetværk er et redskab til at nå ud til personer, der ikke nødvendigvis kender dit produkt eller ydelse endnu. Google Displaynetværk har en rækkevidde på over 90 % af alle internetbrugere på verdensplan og flere millioner websites, nyhedssider, blogs og apps.

Display fungerer ved at du viser billedannoncer på andre hjemmesider og er især værdifuldt når det bruges i kombination med fx remarketing eller Custom Intent.

Processen

01 Analyse

Indblik i
potentiale

02 Proces

Håndtering
& optimering

03 Resultat

Salg, leads
& trafik

01 Opsætning

Opbygning
af konto

02 Planlægning

Målsætning
& KPI'er

03 Analyse

Indsamling
& analyse

04 Optimering

Vedligehold
& optimering

05 Automatisering

Scripts
& regler

06 Rapportering

Resultater
& mål

Kontakt

Vil du gerne kontaktes? - Udfyld formularen, skriv en mail eller ring

Telefon
31 60 45 33
Mail
Mgs@gjerrilds.dk