Google Ads

Google Ads

Google Ads, tidligere kendt som Google AdWords, er de 4 øverste resultater, som bliver vist når man søger på Google. Annoncerne fungerer som en auktion, men man betaler kun, hvis der bliver klikket på ens annonce.

Udover det traditionelle Google Ads i søgeresultaterne, så har du helt sikkert været udsat for display annoncer, som er billedannoncer på andre hjemmesider, og da Google har over 3 millioner hjemmesider med i deres displaynetværk, så er der rig mulighed for remarketing.

Men Google Ads kan meget mere endnu, fx har Google Shopping efterhånden indtaget en stor plads i Google Ads og hvis man driver en webshop, er denne del uundværlig.

Specialist

Hos Gjerrilds er vi specialister i Google Ads og arbejder ikke med andre annonce redskaber. Dette er et aktivt valg vi har taget, for at sikre os at vi hele tiden er opdateret med den nyeste viden, når det kommer til Google Ads.

Vi har meget vægt på at du ikke blot er en kunde hos os, men en samarbejdspartner og vi bruger meget tid på at sætte os ind i din forretning og dine mål.

Når vi sætter gang i et samarbejde, har vi en fast procedure til onboarding:

  • Gennemgang og Analyse
  • Opsætning og strukturering
  • Måling og tracking
  • Optimering
  • Vedligeholdelse
  • Jævnlig opfølgning

En tæt dialog gennem jævnlig opfølgning spiller en stor rolle, da vi gennem dialog, får det bedste samarbejde og derved de bedste resultater til jer.

Sådan arbejder vi

I Gjerrilds går vi meget op i at vi har en hurtig og let tilgang til vores arbejde med vores samarbejdspartnere og Google Ads. Vi skaber klarhed over formålet, hvilket er med til at skabe den struktur, der skal til for at gøre os mere effektive og desuden højne kvaliteten af arbejdet.

Vi har fokus på at Google Ads skal give mening for dig og selvfølgelig din bundlinje, hvorfor vi hele tiden tilpasser din Google Ads konto. Det er vigtigt for at sikre at udviklingen også følger markedet.

Kontakt

Mads Gjerrild Søgaard

Google Ads Specialist & Partner
31 60 45 33
mgs@gjerrilds.dk

Kontakt

31 60 45 33

Adresse Ny Banegårdsgade 48, 8000 Aarhus

Email mgs@gjerrilds.dk