Google Ads Specialist

Hver eneste måned sikre vi din virksomhed

Øg din virksomheds synlighed

Sådan skaber Google Ads værdi for dig

Synlighed er en afgørende faktor, når det gælder om at drive nye kunder til forretningen som ikke lige kender dig igennem netværket.

Der hvor Google Ads skaber rigtig stor værdi for flere millioner af virksomheder verden over, er ved at sørge for at din forretning ALTID bliver vist til købeklare kunder som måske aldrig ville have fundet din forretning på anden vis.​

Fokus på resultater og tæt samarbejde

Hvorfor vælge Gjerrilds?

Vi er et digital marketingbureau som har valgt udelukkende at specialisere os i Google Ads.

Med Google Ads hjælper vi virksomheder med at få flere henvendelser til forretningen, øget salg på webshoppen eller mere kundetrafik på hjemmesiden.

Vi har mere end 7 års erfaring i Google Ads og bruger vores digitale strategier til at opnå resultater for vores kunder.

Tæt samarbejde med vores kunder er noget vi har stor fokus på, og derfor tilbyder vi mulighed for daglig kontakt med en professionel konsulent samt månedlige rapporter med ændringer og resultater.

Kundereference

  • Cahba fik 51,9 % flere henvendelser på blot 3 måneder
  • Pris pr konvertering faldt med 14,57 % på blot 3 måneder
  • For hver krone investeret i Google ads fik Cahba 7,29 kr igen

Det siger Cahba om os:

Hvis man ønsker at benytte Ads, så er det meget vigtigt at finde en rigtig dygtig PPC mand, som ved, hvordan annoncerne skal sættes ordentlig op, og til hvilke kundegrupper. At holde øje med de forskellige bud, så klik priserne kan holdes helt nede, og ens budskab stadig kommer ud til så mange relevante kunder som overhovedet muligt. At følge op på og forstå statistikkerne, så annonceringen hele tiden holdes tæt til det ønskede budskab, samtidig med at de relevante henvendelser stiger, det er essentielt for, at ens Ads er pengene værd.
Hos Gjerrilds får du alt det og mere til....
Gjerrilds er hele tiden “up to date” med Googles nye retningslinjer og sætter sig grundigt ind i din branche. Han lytter til dine ønsker og din virksomheds behov og arbejder professionelt udfra det, så det han leverer er målrettet, så der ikke bliver spildt penge, men tjent penge!
Gjerrilds sørger for, at du løbende holdes orienteret om, hvordan det går med dine Ads og evt. nye tiltag han ønsker skal undersøges, så din virksomhed hele tiden promoveres på bedste vis.
Vi har prøvet mange forskellige PPC folk, da denne branche bugner af firmaer med store tomme løfter om fordobling af din omsætning, men hos Gjerrilds er løfterne meget ærlige og realistiske givet udfra nøje undersøgelser omkring netop din branche og konkurrenterne.
Vi har valgt Gjerrilds udfra de resultater han har skabt for os, som tydeligt viser hans kunnen, professionalisme og forståelse for, hvordan Ads bruges, når man virkelig er dygtig og har en meget høj faglighed.
Læs mere

Stinne

Indehaver af Cahba

Kundereference

Q-vinduer logo
  • Q-Vinduer fik 183,33 % flere henvendelser på blot 3 måneder
  • Q-Vinduer fik en besparelse på deres annoncering på 26,62 % pr måned
  • For hver krone investeret i Google ads tjente Q-Vinduer 18,89 kr efter alle udgifter

Det siger kunden:

”Efter gjerrilds kom til, er vi gået fra at få henvendelser ind til hvad der kunne give en middelmådig omsætning, til nu at have en fuldtidsforretning med øjne på flere medarbejdere. Vi har til tider haft så travlt, at vi har været nødsaget til at skrue ned for vores annoncering for at kunne følge med.
Vi kan derfor på det varmeste anbefale Gjerrilds som en samarbejdspartner indenfor Google Ads. De er om nogen en virksomhed der kan hjælpe med at vækste forretningen.”

Frank Lynge

Indehaver af Q-Vinduer

Kontakt os

Vil du høre mere?

Fang mig på nedenstående oplysninger eller udfyld kontaktformularen, og så hører du fra mig hurtigst muligt i forhold til hvordan vi kan hjælpe din forretning!

Udfyld kontaktformularen her

Send Besked

Skriv en besked

Vil du gerne i kontakt med os, så udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontakt info

Vil du høre mere?

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.