Google Ads Specialist

Hver eneste måned sikrer vi din virksomhed

Få flere kunder med Google

Sådan skaber Google Ads værdi for din forretning

Med Google Ads sørger du for, at din forretning altid er synlig overfor kunden, når de er købsparate og søger efter dine produkter eller ydelser.

 Vi hjælper virksomheder til en sund tilgang af nye kunder lige fra den dag, hvor annonceringen sættes i gang.

Google Ads adskiller sig fra traditionel markedsføring, fordi at du får en masse værdifulde data på dine kunder, som du fremadrettet kan bruge til strategier og til at forbedre din markedsføring yderligere.

Tæt samarbejde og fokus på resultater

Hvorfor vælge Gjerrilds?

Vi er et digitalt marketingbureau, som har valgt udelukkende at specialisere sig i Google Ads.

Med Google Ads hjælper vi virksomheder med at få flere henvendelser til forretningen, øget salg på webshoppen eller mere kundetrafik på hjemmesiden.

Vi har mere end 7 års erfaring i Google Ads og bruger vores digitale strategier til at opnå gode resultater for vores kunder.

Tæt samarbejde med vores kunder er noget vi har stort fokus på og derfor tilbyder vi mulighed for daglig kontakt med en professionel konsulent samt månedlige rapporter med ændringer og resultater.

Kunderesultat - for oktober 2019

Bar service
  • Bar-service.nu fik 22 henvendelser på barcatering fra nye kunder i oktober
  • Det resulterede i en samlet værdi af henvendelser på 140.800 ekskl. moms
  • For hver 1,- DKK investeret i Google Ads, fik de 21,69,- DKK igen i omsætning efter alle udgifter til markedsføring

Det siger kunden om os:

”Da Nikolaj og Mads kom og tog fat i os, var Bar-service.nu stadig på tegnebrættet uden kunder eller fast indtjening. De hjalp os med opsætningen af en ny hjemmeside og satte efterfølgende Google Ads op for at tiltrække nye kunder.

Det har resulteret i, at vi fra den dato, hvor vi startede annonceringen, har kunne drive en sund forretning med en kontinuerlig tilgang af nye kunder – måned for måned.

De har fra den første samtale taget os i hånden, rådgivet og hjulpet med at få styr på de vigtigste ting i forhold til at få succes online. Vi vil på det varmeste anbefale dem som en fast partner til Google Ads.”

Casper

Indehaver af Bar-service.nu

Kunderesultat - for oktober 2019

Q-vinduer logo
  • Q-vinduer fik 22 henvendelser på vinduer og døre fra nye kunder i oktober
  • Det resulterede i en samlet værdi af henvendelser på 220.000,- ekskl. moms
  • For hver 1,- DKK investeret i Google Ads, fik de 30,65,- DKK igen i omsætning efter alle udgifter til markedsføring

Det siger kunden:

Efter gjerrilds kom til, er vi gået fra at få henvendelser, til hvad der kunne give en middelmådig omsætning, til nu at have en fuldtidsforretning med øjne på flere medarbejdere. Vi har til tider haft så travlt, at vi har været nødsaget til at skrue ned for vores annoncering for at kunne følge med.

Vi kan derfor på det varmeste anbefale Gjerrilds som en samarbejdspartner indenfor Google Ads. De er om nogen en virksomhed, der kan hjælpe med at vækste forretningen.”

Frank

Indehaver af Q-Vinduer

Kunderesultat - for august til november

  • Cahba fik 51,9 % flere henvendelser på blot 3 måneder
  • Pris pr konvertering faldt med 14,57 % på blot 3 måneder
  • For hver krone investeret i Google ads fik Cahba 7,29 kr igen

Det siger Cahba om os:

Hvis man ønsker at benytte Ads, så er det meget vigtigt at finde en rigtig dygtig PPC mand, som ved, hvordan annoncerne skal sættes ordentlig op, og til hvilke kundegrupper. At holde øje med de forskellige bud, så klik priserne kan holdes helt nede, og ens budskab stadig kommer ud til så mange relevante kunder som overhovedet muligt. At følge op på og forstå statistikkerne, så annonceringen hele tiden holdes tæt til det ønskede budskab, samtidig med at de relevante henvendelser stiger, det er essentielt for, at ens Ads er pengene værd.
Hos Gjerrilds får du alt det og mere til....
Gjerrilds er hele tiden “up to date” med Googles nye retningslinjer og sætter sig grundigt ind i din branche. Han lytter til dine ønsker og din virksomheds behov og arbejder professionelt udfra det, så det han leverer er målrettet, så der ikke bliver spildt penge, men tjent penge!
Gjerrilds sørger for, at du løbende holdes orienteret om, hvordan det går med dine Ads og evt. nye tiltag han ønsker skal undersøges, så din virksomhed hele tiden promoveres på bedste vis.
Vi har prøvet mange forskellige PPC folk, da denne branche bugner af firmaer med store tomme løfter om fordobling af din omsætning, men hos Gjerrilds er løfterne meget ærlige og realistiske givet udfra nøje undersøgelser omkring netop din branche og konkurrenterne.
Vi har valgt Gjerrilds udfra de resultater han har skabt for os, som tydeligt viser hans kunnen, professionalisme og forståelse for, hvordan Ads bruges, når man virkelig er dygtig og har en meget høj faglighed.
Læs mere

Stinne

Indehaver af Cahba

Kontakt os

Vil du høre mere?

Fang mig på nedenstående oplysninger eller udfyld kontaktformularen, og så hører du fra mig hurtigst muligt i forhold til hvordan vi kan hjælpe din forretning!

Udfyld kontaktformularen

Send Besked

Skriv en besked

Vil du gerne i kontakt med os, så udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontakt info

Vil du høre mere?

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.