Privatlivspolitik

I denne Privatlivspolitik kan du få indblik i hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem og hvad vi som virksomhed benytter dem til.

1. Generelt
1.1 Denne Persondatapolitik er gældende for samtlige personlige oplysninger, du giver os og/eller som vi indsamler om dig, når du er kunde ved Gjerrilds eller besøger hjemmesiden www.gjerrilds.dk.

2. Dataansvarlig
2.1 Den dataansvarlige organisation for behandling af dine personoplysninger er: Gjerrilds
Grete Løchtes Gade 1, 8, 3
8000 Aarhus C

2.2 Når vi behandler personlige oplysninger, overholder vi EU’s databeskyttelsesforordning (GDPR) samt de danske persondataretlige regler, som måtte være gældende efter 25. maj 2018.

2.3 Hvis du spørgsmål til privatlivspolitikken, eller den måde behandling af personlige oplysninger, som er registreret hos Gjerrilds, kan du kontakte os via gjerrilds@gmail.dk eller telefon +45 31 60 45 33

2.4 Har du et ønske om indsigt i dine oplysninger eller har indsigelser, kan du henvende dig på samme vis.

3. Website og cookies
3.1 Ved besøg på www.gjerrilds.dk, bruger vi en Google Analytics cookie. Dette er en lille tekstfil, der ligger i din browser for at kunne genkende din pc ved tilbagevendende besøg. Disse Cookies hjælper med at se hvor mange besøgende der er på www.gjerrilds, samt hvordan der interageres på sitet. Vi behandler ikke informationer som kan forbinde eller identificere brugeradfærd med bestemte personer.

3.2 De data nævnt i punkt 3.1. bliver brugt til at give os indsigt, i hvordan hjemmesiden benyttes. Dataene deles ikke med nogle og den viden vi får, bruges til at forbedre websitet. Du kan læse om Google Analytics ved at klikke her

3.3 Du kan fravælge cookies ved at benytte din browsers indbyggede ’Do Not Track’ funktion, du kan læse om det ved at klikke her

3.4 Cookies slettes af sig selv efter et antal måneder, der kan variere alt efter typen. Men de fornyes efter hvert besøg. Du kan læse hvordan du sletter dine cookies ved at klikke her

4. Indsamling af personlige oplysninger
4.1 Kontakter du os via hjemmesiden eller er du kunde, indsamler vi følgende almindelige personoplysninger om dig:
Navn
Titel
Adresse
Postnummer
By
Telefonnummer
Email
Faktureringsoplysninger
CVR nr.


4.2 Disse personoplysninger videre gives aldrig til tredjepart med mindre du selv udtrykkeligt hat givet tilsagn hertil.

4.3 Vi indsamler ingen særlige kategorier af personoplysninger (følsomme oplysninger) om dig.

5. Behandling af personlige oplysninger
5.1 Behandling af personlige oplysninger sker kun i omfang hvor det er nødvendigt. Fx når man bliver oprettet som kunde. Dette sker af nødvendighed for, at opfylde forpligtelser i henhold til aftaler og ydelser. Det kan også være for at leve op til forpligtelser, der er omfattet af dansk lovgivning.

5.2 Som kunde anvender vi dine personlige oplysninger til at:
Fremsende ordrebekræftelse, faktura og tilbud
Yde kundeservice, svare på spørgsmål, support og svare på dine anmodninger
Udføre dine ordrer og levere service og ydelser
Administration af kundeforholdet med dig
Fremsende adviseringer om nye muligheder, produkter, priser, m.v. via e-mail.
6. Deling af dine personoplysninger
6.1 Vi kan dele dine personoplysninger med vores leverandører og samarbejdspartnere, som hjælper med udførelsen af dine ordre. Dette betyder, at vi fx kan dele dine oplysninger med bank, teknisk support og serviceleverandører.

6.1.2 Dine oplysninger deles i det omfang, hvor vi er forpligtet. Dette kan fx være som følge af krav om indrapportering til offentlige myndigheder som SKAT.

7. Deling af oplysninger med modtagere uden for EU/EØS
7.1 Som dataansvarlig deles personlige oplysninger ikke med modtager uden for EU/EØS.

8. Beskyttelse af personoplysninger
8.1 Persondataloven dikterer at dine personlige oplysninger skal opbevares sikkert of fortroligt. Disse data gemmer vi på computere med begrænset adgang.

8.2 Vi forbeholder os retten til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gøres dette rettes datoen under pkt. 9 ’Sidst opdateret’ nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en meddelelse.

8.3 Hvis der behandles personoplysninger om dig, dikterer persondataloven retten til at få oplyst, hvilke personoplysninger der kan identificere dig. Hvis disse data er urigtige har du ret til at få disse rettet eller slettet. Til enhver tid kan du tilbagekalde dit samtykke. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

9. Sidst opdateret
9.1 Denne persondatapolitik er sidst opdateret den 12-03-2019.